Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 380 g |
moučkový cukr | 280 g |
jedlá soda | 1 1/2 lžičky |
kefír | 2 hrnky |
vejce | 1 ks |
rostlinný olej | 1/3 hrnku |
šťáva z kompotu | 1/3 hrnku |
kakao | 2 lžíce |
rum | 2 lžíce |
švestkový kompot | 1 ks |
drobenka |
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku, mléko a půl... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept
Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...